Info>
Startpositie>
Home>

Voor bedrijven en organisaties die graag efficiënt met hun huisstijl of publicaties willen omgaan. Als u eenduidig naar buiten wilt treden en niet vast wilt zitten aan slechts één provider van al uw communicatiemiddelen, dan kiest u voor het digi-huisstijlbeheer van DEWERF.com.

U wilt gemakkelijk en met minimaal tijdverlies uw presentaties regelen, uw advertenties laten maken of uw brochures laten produceren. Maar wel alles volgens de huisstijl van uw organisatie. U wilt eenduidig communiceren en voortaan één punt hebben waar alles te vinden is waarmee u uw externe en interne communicatie regelt. Dat kan met het digi-huisstijlbeheer, 24 uur per dag en vanaf elke plek waar u een internetverbinding heeft.

voorbeeld
Uw visitekaartjes zijn bijna op en u staat nog twee dagen op een beurs. Via uw i-phone kunt u direct bestellen en de volgende dag heeft u uw kaartjes (afgeleverd op het door u aangevraagde adres).

voorbeeld
U maakt thuis nog even die powerpoint presentatie voor de volgende dag. U wilt graag gebruik maken van uw collega's presentatie om daaruit een aantal dia's te kopieren. U hoeft alleen maar in te loggen en zijn bestand te selecteren via ons digi-huisstijlbeheer en u kunt verder werken.

voorbeeld
U moet weer eens een advertentie voor een nieuwe vacature binnen uw bedrijf maken. Wat waren ook alweer de regels daarvoor? Wat moet ik aan wie aanleveren? Eén blik in ons digi-huisstijlbeheer bij 'downloads' en u heeft het basisdocument om dat allemaal eenvoudig op te lossen.

Close
Close