disclaimer

copyright en auteursrechten
Zonder schriftelijke toestemming van DEWERF.com is het niet toegestaan om op de site gepubliceerde teksten, fotografie, logo’s of databestanden geheel of ten dele over te nemen, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder schriftelijke toestemming van DEWERF.com.

aansprakelijkheid
Ons doel is de informatie actueel en accuraat te houden maar wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid aangaande de informatie op deze site of externe sites die gelinkt zijn naar deze site. Op de website van DEWERF.com zijn links naar instellingen en organisaties opgenomen. Voor de inhoud van die websites is DEWERF.com niet verantwoordelijk. De meningen en reacties gepubliceerd op deze website zijn persoonlijk dus niet noodzakelijkerwijs die van DEWERF.com.

inhoud
De inhoud van deze website is met zorg en aandacht door DEWERF.com samengesteld. Desalniettemin kan het voorkomen dat de gegeven informatie onvolledig, dan wel onjuist is. Aan (de inhoud of strekking van) de teksten op deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend. Mocht u fouten ontdekken op deze site, meldt u deze dan alstublieft via info@dewerf.com

© 2012 DEWERF.com

Startpositie>
Home>