snel en efficiënt!

Het moet creatiever, goedkoper en milieuvriendelijker. We denken altijd ‘out of the box’ en kijken ook meteen naar de workflow binnen de organisatie van onze klanten. Daar kunnen wij middels design, vaak onverwachte efficiencyslagen maken. Denk bijvoorbeeld: ‘Een roetfilter in een vervuilende motor zetten helpt, maar beter is het gewoon een nieuwe en schonere motor te ontwerpen.’ Dat geldt ook voor de manieren waarop we communiceren.

DEWERF.com wil zoveel mogelijk 'waste' zien te voorkomen. Ook in communicatie. Dat doen we door te kijken naar de workflow, rekening te houden met productiemethoden en te zorgen voor een minimale verspilling van tijd en energie. Dat betekend ook de juiste communicatiemiddelen kiezen. Dat kunnen we omdat wij als ontwerper naar processen kijken en daar middels design een creatieve oplossing voor leveren. We zijn maatschappelijk betrokken, milieu bewust en de begrippen duurzaam en verantwoord zijn voor ons een ‘must’.

Kortom: wij leveren concepten waarin een slim design meewerkt aan een schonere, duurzame en betere wereld. Daarbij worden er door efficiency ook kosten bespaard! Het mes snijdt dus aan twee kanten! DEWERF.com noemt dit ‘eco-communicatie’.

 Kijk hier voor een treffend voorbeeld

snel en efficiënt!
Startpositie>
Home>