no more waste

Verspilling, afval, overbodig, residu. Daar staat volgens DEWERF.com het begrip 'waste' voor. In de wereld die PR en communicatie heet, wordt overvloedig met hagel geschoten, of zelfs met een kanonskogel op een mug. Buiten proporties en heel inefficiënt.

Wist u dat gemiddeld het resultaat van bijvoorbeeld folderen slechts een effect van 2% is. Dat is 98% verspeelde energie met het nodige afval. Dat vinden wij veel te veel. Het moet dus anders; beter! Daarom kwamen wij in 2004 met de term 'eco-communicatie'.

Op conventionele manier doorgaan kan maar heeft steeds minder effect. Door de overvloed aan middelen die ingezet worden ziet de ontvanger door de bomen het bos niet meer. Ook daar willen wij wat aan doen. Daarom geloven wij het meest in voorlichting in plaats van verkopen. Laat zien wie je bent, wat je kunt en waar je voor staat. Meer eigenlijk niet. Daarom leggen wij het grootste gewicht op identiteit. Niet opdringerig, niet schieten met hagel maar slechts heel vanzelfsprekend. Eco-communicatie geeft dus resultaat.

DEWERF.com denkt altijd 'out of de box' en wil die expertise en de aanwezige kennis graag inzetten om gewoonweg onverwachte en betere producten te maken. Dat doen we omdat het mogelijk is.


Startpositie>
Home>