Info>
Startpositie>
Home>

OLD CASE

Of zoals wij zeggen: 'ouwe kaas'. In deze rubriek vindt u succesverhalen, oude glorie en casus waarbij het effect exceptioneel groot was. Inspiratievol voor iedereen die voor een vergelijkbaar communicatie 'vraagstuk' staat.

Alles gebaseerd op de vier G's; alles moet Goed, Gemakkelijker, Goedkoper en Groener.  Of het nu gaat om het opzetten van een huisstijl, een brochurelijn, een website, een reizende expositie, een incidentele advertentie of…, ons doel is altijd hetzelfde – het behalen van optimale resultaten. Kortom: projecten waar DEWERF.com trots op blijft!

 Deze keer, 'een tijdloze profilering':

DE NATIONALE

CARRIÈREBEURS
De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland.

Elk jaar weer, rond begin maart, is het logo van de beurs te zien op grote Abri's, posters en in banners en advertenties. Het lokt de mensen nog steeds naar deze beurs welke ondertussen is uitgegroeid tot de grootste van Nederland! En daar zijn we trots op want dit logo werd door ons ontworpen in 1998 en gaat nog steeds mee! Een tijdloos ontwerp welke op diverse manieren gebruikt kan worden. Natuurlijk is er ook een huisstijl neergezet. Deze geeft voldoende ruimte om elk jaar weer een nieuwe campagne te maken.

Close
Verder>
Verder> Terug> Close