Home>
Startpositie>

betere toekomst

DEWERF.com richt zich primair op omvangrijke projecten en periodieke uitgaven. Door een breed scala aan opdrachten, ruime ervaring en langdurige samenwerking met diverse opdrachtgevers beschikken wij over een solide basis. Ons doel is het behalen van optimale resultaten. We zijn maatschappelijk betrokken, milieu bewust en de begrippen duurzaam en verantwoord zijn voor ons een ‘must’.

waarom
‘Ondernemingen die niet kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen zetten hun voortbestaan en concurrentiepositie op het spel. Afwachtend reageren is niet meer aan de orde, duurzaamheid biedt kansen, leidt tot efficiency en lagere kosten. Duurzaamheid is geen keuze meer voor ondernemers maar een eis.’ *

Pak de kansen, ga voor winst en kies voor eco-communicatie!
Dat is de manier voor huisstijlverbetering. Van visitekaartje tot website, van folder tot beursstand. Uw visuele identiteit, de uitstraling van uw organisatie, op een economische en groene wijze gemaakt. Want het moet beter, eenvoudiger en goedkoper. Dat kan door te kiezen voor verantwoord.

DEWERF.com durft en daagt haar opdrachtgevers uit, om bij te dragen aan een betere wereld, opdat ook zij de eigen ambities vanuit een verantwoorde basis kunnen realiseren.

 

betrokken in de toekomst
DEWERF.com is maatschappelijk betrokken bij een aantal stichtingen en organisaties en ondersteunt die met verschillende projecten. Wij sponsoren voornamelijk in de vorm van het leveren van diensten op het niveau van advies en ontwerp alsmede de opmaak van diverse uitingen/communicatiemiddelen.

Tevens zijn we sponsor van enkele organisaties welke wij een warm hart toedragen.

 

* bron: managersonline,
uitkomst intervieuws die Ernst & Young
heeft gehouden met een tiental
toonaangevende bedrijven.

wat doen wij zelf

DEWERF.com gebruikt voornamelijk groene producten zoals:
groene stroom, gebruik van spaarlampen en led verlichting, milieu vriendelijk papier met zuinigste font voor printers en pers, hergebruik van o.a. bouwmaterialen.

DEWERF.com wil verspilling voorkomen door:
zo minimaal mogelijk te reizen, een zo laag mogelijk verbruik van gas, elektriciteit en benzine en door efficiency maatregelen te nemen.

Maar ook door het toepassen van ‘het nieuwe werken’ en het continu herijken van eigen waarden m.b.t. duurzaamheid, probeert DEWERF.com haar verantwoordelijkheid te nemen.

DEWERF.com steunt initiatieven zoals 'De Dag van Duurzaam Drukwerk' en projecten op het gebied van MVO.

De speerpunten voor de komende jaren zal eco-communicatie in diverse vormen zijn. Het team van DEWERF.com staat daarvoor klaar; voor u en de maatschappij.