wat we doen, doen we goed!

DEWERF.com heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een sterk ontwerpbureau dat breed ingezet kan worden. Van creatief concept tot adviseur in communicatietrajecten tot het leveren van slimme digitale tools voor o.a. huisstijlbeheer. Wij geven advies als onafhankelijke partij in ontwerptrajecten, pitches, huisstijlprojecten en u kunt ons inhuren als 'bladendokter'.
Primair richten wij ons op het ontwerpen van diverse communicatiemiddelen. Hierbij pinnen wij ons niet vast op (enkele) producten, maar leggen juist graag het accent op conceptontwikkeling en het ontwerpen van de visuele identiteit van organisaties. We ondersteunen onze opdrachtgevers bij de bewaking en het succesvol in stand houden van hun huisstijl en de ontwikkelde concepten.
Wij leveren een totaalpakket op maat, van uniek concept tot en met de levering van het daadwerkelijke eindproduct. Een goed ontwerp dat meer impact heeft dan alleen een mooi plaatje. Wij bewaken de kwaliteit en het gestelde budget en streven altijd naar duurzame producten.

DEWERF.com heeft drie takken van sport:

Kenmerkend voor DEWERF.com is dat wij ons sterk toespitsen op onze opdrachtgevers en hun werkwijze. Elke opdracht of opdrachtgever is uniek en vraagt dus om een eigen aanpak. Of het nu gaat om het opzetten van een huisstijl, een brochurelijn, een website, een reizende expositie, een incidentele advertentie of…, ons doel is altijd hetzelfde – het behalen van optimale resultaten.

Startpositie>
Home>