DEWERF.com – advies

Door de grote kennis en jaren lange ervaring helpt DEWERF.com ook als communicatie adviseur, professionele hulpdienst bij efficiënt huisstijlbeheer en als begeleider van pitches, huisstijltrajecten of -implementaties. U kunt ons ook inhuren als 'bladendokter'. Alles wat met externe communicatie en huisstijlen te maken heeft daarin kan DEWERF.com als onafhankelijke partij advies geven.

communicatie- en efficiencycheck

Voor alle bedrijven, organisaties en magazines die een verandering ondergaan en daarom aandacht moeten besteden aan de eigen identiteit is een communicatie check te adviseren. Maar ook bedrijven die meer groen willen communiceren, een 'nieuw jasje' willen of een nieuwe impuls nodig hebben. Of wellicht is het eens nodig de efficiency eens onder de loep te nemen.

Niet alleen een verhuizing of de invoering van een nieuw logo zijn reden om kritisch naar de huisstijl te kijken. Heeft u het gevoel dat u teveel geld aan het uitgeven bent? Of dat teveel medewerkers er teveel tijd aan moeten besteden? Of dat de huisstijl niet voldoende ruimte biedt om de communicatie-doelstellingen te behalen? Wellicht wilt u alleen een analyse om te kijken of uw huisstijl werkelijk wel duurzaam genoeg is. In al deze gevallen kan DEWERF.com een evaluatie uitvoeren.

meer >>

huisstijlcheck
De huisstijlcheck is een ‘tool’ om de identiteit van een oranisatie te verbeteren en te waarborgen. Na een check-up krijgen onze opdrachtgevers direct adviezen zodat men eenvoudig kan beslissen welke weg bewandeld moet worden. De huisstijlcheck geeft een goed inzicht in de bruikbaarheid van de huisstijl en de implementatie. Tevens wat een huisstijl voor de organisatie zou moeten omvatten. Een check geeft inzicht in kosten, productieproces, de betrokken partijen en de verschillende fases en beslismomenten.

Startpositie>
Home>