DEWERF.com - digitools

We hebben diverse digitale producten waaronder drie pakketten voor website-ontwerp en realisatie. Maar we maken ook een volledige website op maat. Alles met een content management systeem, zodat u zelf pagina's aan kunt maken, een digitale nieuwsbrief kunt uitgeven en nog veel meer opties (indien gewenst).
We hebben ook een heel mooi systeem waarmee u zelf uw huisstijl kunt beheren. Een handige 'tool' om te archiveren of zelfs mee in te kopen. Alles is web-based.

Meer>>

 

digi-huisstijlbeheer

Voor veel bedrijven is het beheren van de huisstijl een lastige klus en vaak 'bijzaak'. Wij hebben hiervoor dé oplossing, een online applicatie binnen de website van DEWERF.com. Hierop kunnen klanten hun huisstijlelementen en -regels vastleggen en beheren. Bovendien kunnen bedrijven direct via de site een offerte voor drukwerk aanvragen of eventueel direct bestellen.

Digi-huisstijlbeheer is een 'tool' van DEWERF.com om uw huisstijl eenvoudig te kunnen beheren en bewaken. U vindt hier alle belangrijke documenten voor uw interne en externe communicatie. U kunt hier uw eigen beeldbank of diverse archieven – zoals voor al uw presentaties – opbouwen. U vindt hier de instructies en regels van uw huisstijl en kunt uw sjablonen, handleidingen, basisdocumenten en andere (voor uw organisatie) belangrijke documenten downloaden. Altijd de laatste versies en overal voor u toegankelijk. Tevens kunt u hier eenvoudig offertes aanvragen en orders plaatsen.

Wilt u deze 'tool' voor uw organisatie en bent u nog niet aangesloten bij het digi-huisstijlbeheer van DEWERF.com? Of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Startpositie>
Home>